søndag 26. september 2010

Det er så mange spennande bloggar

Då eg starta denne bloggen, tenkte eg at det ville vere ein blogg der skole og litteratur fekk plass. Eg har trass alt ein eigen blogg for hundeliv og hundetrening (http://firbeint.blogspot.com/) og ein for reiseskildringane mine (http://ferdaminne.blogspot.com/) så då var det vel bare skole og litteratur igjen...

Men det var det jo ikkje. Etter at eg fekk meg speilreflekskamera er fryden over fotografering komen tilbake. Det har jo begynt å vise i bloggen.

Det siste halve året har eg blitt oppteken av kosthaldet mitt og helsa mi. Blodtrykket var altfor høgt, kiloane kraup på kroppen sakte, men sikkert. Og med tanke på at eg snart rundar eit halvt hundre og hjartetrøbbel, diabetes, fedme mm ligg i slekta så var det bare å ta tak. Etter ein solid kur, er det å få kosthaldsendringa inn i kvardagsrytmen for godt. Og det er ikkje lett for travle dagar der det enklaste er å kjøpe brød og ost. Ja, og kanskje den der fristande sjokoladen sidan blodsukkeret er på botn akkurat når eg handlar.

På jakt etter gode mattips, dukkar det jo opp bloggar som handlar om livsstil, mat mm. Tenkte ei stund på å ha etikett for livsstil og for foto òg, men har bestemt meg at eg samlar dei på heimesida (http://www.oesterhus.net/)  og heller kommenterer dei her om eg kjenner behov for det.

Ingen kommentarer: